Elektrosenzitivita
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

Elektrosenzitivita

29 Príspevky
6 Užívatelia
4 Likes
105 Videní
Mária Petrusová
(@maja)
Príspevky: 61
ZLATÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

Ahoj Jaro 

Môj problém už poznáš. Trochu podrobnejšie som ho opísala vo fóre 8.12.2022,, Pozitívne skúsenosti v praxi s CR, chladom,... '' Tam som písala, že oči a ruky v poriadku. No nie tak celkom, ale trochu lepšie ako to bolo. Do vane ľahám už len raz denne, ale tvár, hlavu a ruky častejšie. V rukách pociťujem často slabosť, a svalstvo na tvári a očiach spadnuté.

Ale k veci : Dá sa niekde nejako zmerať elektrosenzivita u ľudí? 

Pozorujem na sebe dosť vecí, čo sa týka Wifi a EMP. Včera sme na noc zabudli vypnúť Wifi, a nechci vidieť ako vyzerá moja tvár a hlavne oči. Do obeda som ich nevedela držať otvorené a ruky úplne odpísané. A spala som veľmi zle.

V nedeľu sme boli trocha na túre. Mobily v lietadlovom režime. A aj tak som po čase znova cítila slabosť v rukách, potom sa to vystupňovalo tak, že som ich musela mať zavesené pod trakmi na ruksaku, nevedela som ani udržať čaj. Nevedela som že z čoho. Potom manžel hovoril, či to nemohlo byť z elektrických stožiarov, čo tam boli.

Ďalšia vec : Cez celé sviatky sme boli v Dánsku pri deťoch. Bývajú v byte (tu bývame v dome). Aj keď Wifi na noc vypínali, ale aj tak som tam bola slabšia a unavenejšia ako doma. A tam mi vypadávali vlasy vo veľkom množstve. Po 25rokoch som sa musela dať ostrihať na krátko. (Ale parochňa to občas istí😜) Ale vlasy mohli súvisieť aj z koronu, ktorú som mala v polovici decembra. 

Ďalšia vec : Už pár rokov ma veľmi svrbí bruško na prostredníku na pravej ruke. Stále si ho škriabem o spodné zuby. A prostredník používam na mobile a tablete. Tiež som si to nikdy neuvedomila, až teraz. 

Taktiež sa mi zhoršuje zrak. Vo veľkých obchodných centrách mám problém vydržať dlhšie. A je toho veľa, čo by som ešte mohla opísať, čo sa mi stávalo a v akých stavoch som bola. Tak neviem či TOTO mi nespôsobuje moje zdravotné problémy. Ešte uvidím či niečo zistia v Neuromuskulárnom centre v Bratislave. Tu v Košiciach mi prv bola diagnostikovaná Myasthenia. Potom som mala ďalšie vyšetrenia, kde sa nepotvrdila, ale ani nič iné nevedia nájsť. Ešte čakám za výsledkami na Pompeho a Fabryho chorobu. Ale tiež si myslím, že to nebude ono. Alebo možno aj niekto z členov keby vedel kde by som si mohla dať zmerať elektrosenzitivitu, alebo niečo také. 

 

 
Publikované : 3. februára 2023 19:23
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3869
Admin
 

@maja Či sa dá nejako priamo zmerať Mária neviem, hoci viem, že mnoho funkčných lekárov má rôzne prístroje (mnohé sú nanič), no ak nájdeš prístroj, nespomínam si ako sa to volá, ktorý ti zmeria vodivosť a rezistenciu kože, myslím, že ten ti veľmi pomôže. Normálne by koža mala mať vysoký odpor (je to izolant), no v týchto prípadoch tomu býva už trochu naopak a vtedy stačí aj malý RF stimul na to, aby divalentné katióny ako horčík a vápnik prešli cez membránu a vyvolali roztvorenie či už VGCC, alebo iného póru. 

Tiež stojí za to sledovať napr. tlak v sede verzus stoji (často býva práve u takýchto problémoch malý rozdiel v tom, keď sa človek postaví). a samozrejme parametre, ktoré vieš, ktoré sú veľmi dôležité neustále ako močovina, kreatinín, sodík, vápnik v krvi, sodík aj v moči, prípadne albumín, vitamín A, železo, meď a prepravné obaly. 

ä

 
Publikované : 4. februára 2023 10:08
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3869
Admin
 

Inak je super, že máš hlavne stále zmysel pre humor, pretože to sa veľmi cení 😀 ono väčšina lekárov niečo takéto ako EHS ani nepovažuje sa chorobu, iba za pseudo symptómy, no žiaľ, dnes to pociťuje mnoho ľudí, hoci nie každý má až na toľko citlivé a priepustné membrány, že mu to robí až tak zle. 

Je však vidieť, keď ti chlad takto pomáha, že problém je naozaj v konštantnej strate elektrónov. Čiže tvoje polovodiče nie sú úplne zničené ako napr. pri fybromialgii, tiež máš zrejme pomerne dosť vody v tele, no u teba je problém s DHA a udržaním kapacity v batérií. 

Aj preto tie snímky hlavy. 

 

A s tými pocitmi v mestách, ver či never, veľa ľudí by ťa považovala za blázna, no nie je tomu tak. Práve naopak, je to niečo, čo si málo z nás pripúšťa, no práve toto má obrovský vplyv na človeka. Tvojou úlohou, tou naj do budúcna, je nájsť také miesto a predovšetkým na spánok, kde jednoducho všetky tieto symptómy nebudú a budeš sa môcť dokonale vyspať. Až vtedy začne mať obrovský a kumulatívny efekt využívanie chladu, konštantná konzumácia rýb s DHA, dýchanie, meditácia, slnko, grounding, pretože už nebudeš svoju batériu iba neustále "nakopávať", ale aj zvyšovať jej kapacitu a výdrž. 

 
Publikované : 4. februára 2023 10:13
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3869
Admin
 

Čo sa týka prsta, som rád, že si si aj sama odpovedala. Veľa ľudí s tým má problém, hoci si to neuvedomuje. 

Úzka kapilára = trubica s hydrofilnými okrajmi, kde je stlačená kvapalina (viď 4 články na blogu KB #12 - #15). 

Kedykoľvek máme takúto kapiláru, voda bude separovaná na hydroxylové anióny (OH) a hydroniové ióny (H3O+). medzi tým je EZ. Hydroniové ióny sú tie, ktoré neustále presúvajú protóny, ktoré môžu za plynulý flow kvapaliny, ktorý nevyžaduje žiadnu externú silu na svoj pohyb. Je potreba len Hydrofilný proteín (mysli kolagén, z ktorého je kapilára) a dostatok elektrónov, ktoré spravia proteín čo? Hydrofilným, aby sa voda separovala.

 

Kedykoľvek sú v kontakte dva polovodiče z odlišných materiálov, ten ktorý je ťažší "vyžaduje viac" na svoj chod. Silikónové polovodiče (elektronika) ti z ruky vezmú veľa energie, ktorá bude chýbať aj v proteínoch, čo sa prejaví najviac na miestach, ktoré nemajú možnosť expandovať (strata energie = zväčšenie objemu), čo je prípad nervus medianus.

 

Toto býva často prepojené s karpálnym tunelom, ale aj inými problémami, ktoré sa týkajú týchto nervov a kapilár.

 

 

 
Publikované : 4. februára 2023 10:16
Zuzana Srncova
(@temazdravie)
Príspevky: 863
ZLATÝ ČLEN
 

@jaroslavlachky Jaro, pri pisani na mobile pouzivas prst ci stylus? alebo mobil pozuivas minimalne a neriesis a vacsinu veci riesis asi na PC?

 
Publikované : 4. februára 2023 10:19
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3869
Admin
 

Opakujem, u teba je jednoducho konštatne, celý deň, neustále vybíjaná batéria. Jednoducho, ako keď niekto strčí skrutkovać medzi auto batériu a vyskratuje ju. 

Batéria v tomto prípade nie je zlá, dokonca v nej aj môže byť voda, aj správne destilovaná, no prichádza o kapacitu (náboj) a potrebuje sa teda neustále nabíjať. S našími telami je to podobné a toto sa Vás snažím naučiť. Nie je to až také komplikované ako sa zdá. 

 

Človek si len musí uvedomiť s ktorou stranou rovnice má väčšie problémy a fixnúť predovšetkým tú.

Buď je problém na strane polovodičov (proteíny v zlom stave = zlý kolagén = zvýšená ubikvitinácia), alebo má problém s vodou alebo konštantne prichádza o eletkróny, alebo ich jednoducho do systému nepridáva dosť. Toto je prvá časť rovnice, ktorá ukazuje, či má človek svoju batériu, ktorá bude držať náboj. 

Ďalej vyžadujeme DHA (kábel na nabíjanie) a nejaký Zdroj (grounding/slnko). Toto je druhá strana rovnice. 

 

Toto sú veci, ktoré si človek musí uvedomovať a zamerať sa najskôr na to svoje. Niekto, kto má napr. konštantne vysokú močovinu a je dehydratovaný vie, že stráca vodu a potrebuje fixnúť túto stranu. Preneho je pitie čistej vody vo veľkom množstve nezmysel, pretože potrebuje aj veľa sodíka. Niekto iný, kto má napr. fybromialgiu má totálne degradovaný kolagén a potrebuje fixnúť najskôr to, až potom vodu (pretože bez hydrofilného materiálu cezeň voda len prejde), postupne aj DHA a postupne pridávať elektróny a IČ svetlo. Tento človek napríklad nestrpí veľa UV a ani chlad, kďežto v tvojom prípade je chlad výtaný, pretože ti pomáha neustále udržiavať náboj. Tiež ti pomáha dostať DHA do miest, kde ich treba, vďaka vyššiemu magnetizmu, čo ti len ukazuje, že chlad potrebuješ aplikovať aj lokálne, ako to aj robíš a teda si chladiť hlavu, lebku, tiež predovšetkým krčnú zadnú oblasť, ruky, kde máš problém s prostredníkom, atď. 

 

Myslím, že rozumieš a preto sú aj protokoly pre každého trochu iné, v závislosti od problémov aké má, ktoré máme všetci iné. 

 
Publikované : 4. februára 2023 10:23
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3869
Admin
 

@maja Daj potom vedieť čo zistia a povedia v Neuromuskulárnom centre v Bratislave. Ideš tam teraz niekedy? 

 
Publikované : 4. februára 2023 10:29
Mária Petrusová
(@maja)
Príspevky: 61
ZLATÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

Ďakujem za odpoveď. Do BA idem 10.2. Tlak mám väčšinou nízky, ale tepy niekedy aj 95. Hlavne ráno, aj keď vstávam z postele pomaly, idem hneď bosá na dvor, potom sa len umyjem a tep 90. Potom sa to pomaly upraví. Našla som jeden dávnejši rozhovor so spisovateľkou pani Ivou Vranskou Rojkovou ktorá trpí EHS, tak si ju idem vypočuť. Potom ti dám vedieť ako som dopadla. 

 
Publikované : 4. februára 2023 13:39
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3869
Admin
 

@maja Jj, som zvedavý. Pozrel by som tiež nejaký taký prístroj, prípadne sa zamysli jednoducho aj nad tým, či ťa niečo ľahko skope, napr. v zime, keď otváraš kľučku na aute, alebo si dáš deku cez kožu, apod., čo poukazuje na vodivosť kože. U teba by malo byť hromadenie náboja nižšie a teda ťa horšie niečo "kopne".

 
Publikované : 4. februára 2023 13:58
Mária Petrusová
(@maja)
Príspevky: 61
ZLATÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

Pri tých veciach čo odpisuješ, nepociťujem kopnutia. Ale keď som chodila do práce, robila som pri strojoch a tam som dostávala obrovské šlehy. Pri každom dotyku kopnutie. Kolegyne nič. Báli sa ma dotknúť, pretože potom som prenášala kopnutia ja. Počúvam ten rozhovor, a pani Vranská v ňom spomína, že používa ochranné textílie, látky so striebrom. Čo si o nich myslíš? Musí nosiť s toho šatku, plus si aj obaľuje telo, podľa toho kam ide. No chráni sa ako vie a čo jej pomáha. Možno sa s ňou spojím a odporučím ju na tvoje stránky. Určite jej to pomôže. 

 
Publikované : 4. februára 2023 14:39
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3869
Admin
 

@maja veď práve preto som sa pýtal Mária. To, že ťa to teraz nekope je dôkazom toho, že je tvoja koža viac vodívá a aj bez nutnosti merania na prístroji to teraz vieme. Už nie je taký izolant, ako by mala byť a čokoľvek indukuje zmenu náboja na povrchu tela, ako je napr. zachytená RF vlna, zmení aj udalosti pod kožou, čo je u teba roztvorenie VGCC = únik vápnika a horčíka = daný symptóm/problém. 

V tvojom prípade by som určite nosil nejaké rukavice, hlavne ak si okolo niečoho takéhoto, kľudne aj keď píšeš na mobile, NTB, no striebro zrejme nie. Toto je tenký ľad. Podobne ako meď, hoci ešte teraz, to môže stáť za to. Môžeš vyskúšať 

 
Publikované : 5. februára 2023 13:57
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3869
Admin
 

Pre teba je dôležitý čo najčastejší kontakt so Zemou a zlepšenie izolácie povrchu, čo môžeš práve spraviť aj pomocou nosenia oblečenia v interiéri, hoci v lete, to bude náročné kvôli teplote. 

 
Publikované : 5. februára 2023 13:58
Mária Petrusová
(@maja)
Príspevky: 61
ZLATÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

Niekde na fóre si aj spomínal rukavice na používanie pri mobile. Nevieš kde sa dajú kúpiť? 

 
Publikované : 5. februára 2023 15:30
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2652
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

@maja Vieš čo, ja som dávnejšie mal priamo z USA od lessemf, odkiaľ som aj káble objednával párkrát, ale s poštovným je to už hrozné a rukavice by ťa vyšli dopravou draho, ale určite nájdeš aj bližšie. Plus, oni mali tiež z kovu a dokonca aj uzemnené a tu už som si nie istý. Ja by som skôr u teba obyčajnú látku využil, prípadne látka, potom nejaká pokovená látka a zasa obyČajná látka alebo guma (izolant) a vyskúšať.

 
Publikované : 5. februára 2023 18:54
Mária Petrusová
(@maja)
Príspevky: 61
ZLATÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

Čiže aj preto mám teraz najväčší problém so svalstvom na tvári, spadnuté, ťahá mi ho dole a očiach, viečka spadnuté a nevládzeš ich držať otvorené a plus ruky, lebo tvár a ruky mám odhalené. A preto som v lete bola už len ležiaca, bez štipky energie, ty chceš no telo ťa nepustí. Wifi som začala vypínať asi od septembra a v lete sa tak neobliekaš. Telo teraz v poriadku. Dnes som objednala Trimeter, ten lacnejší, ale aspoň niečo. A musíme riešiť Wifi.

No a na tvári nosiť masku 😃? Alebo strkať do piesku ako pštros!!! 

Ale voda je super vec. 

 

 

 
Publikované : 5. februára 2023 20:57
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2652
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

@maja tkaniva, ktoré sú ovplyvnené najviac, sú zrejme tie najslabšie s najnižším Redoxom a najviac priepustnymi membránami. U teba Mária to bude možno tvar a aj licny kranialny nerv. Tento nesie nervové vlákna, ktoré riadia pohyby a výraz tváre. Lícny nerv tiež prenáša nervy, ktoré sa podieľajú na chuti do predných 2/3 jazyka a produkujú slzy (slzná žľaza), čiže ak pociťuješ niečo aj v tejto oblasti, dámy nerv si zaslúži viac pozornosti.

A jie, nejde o to nosiť masku a vyhýbať sa všetkému 😄 ide o to zlepšiť tam Redox a vytvoriť okolo teba prostredie, v akom to bude fungovať. Či je to na SK u nás zatiaľ ťažko povedať. No postupne zistíš, aj skrz ďalšie a ďalšie protokoly, ktoré budeš skúšať 

 
Publikované : 6. februára 2023 13:23
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3869
Admin
 

Väčšina ľudí pozná elektrostatickú silu. Príklady takejto slabej elektrostatickej sily sú, keď si ľudia šúchajú balónik o vlasy, či chlpy, pričom chlpy vlasy na ich hlave "vstanú". Následne, ostanú niektoré materiály takto "nabité" s nahromadením el. nábojom a potom, po trení, priťahujú ľahké častice. Aj preto sa balónik potom akoby priťahuje k vlasom. Pointou však je, že takéto sily vyžadujú prítomnosť materiálu, ktorý má voľné elektróny a tiež izolant

Izolátory, napr. látky, ktoré nevedú elektrinu, sú zvyčajne dobré pri vytváraní a udržiavaní povrchového náboja. Niektoré príklady týchto látok sú guma, plast, sklo a KOŽA. Vodivé predmety len zriedka vytvárajú nerovnováhu náboja, okrem prípadov, keď napríklad na kovový povrch narazia pevné alebo kvapalné nevodiče. Náboj, ktorý sa prenáša pri kontaktnej elektrifikácii, je uložený na povrchu každého predmetu. To je logické. 

Koža je v skutočnosti tiež veľmi dobrým izolantom, takže v porovnaní s kovom nie sú ľudia veľmi dobrými vodičmi. Teda pokým nie je koža vlhká. No a pretože je pokožka dobrým izolantom, znamená to, že ju príroda z nejakého dôvodu vytvorila tak, aby udržala elektrický náboj. Môže teda koža, ako náš izolant, ktorý máme na povrchu tela, pod ktorým sa plaví krv, zhromažďovať elektrický náboj, aký indukuje slnko, keď cez deň svieti a očividne dopadá aj na pokožku, ktorá je slnku vystavená? (teda aspoň by mala byť)? Ak áno, aké môže mať dôvody?

Slnečné svetlo vytvára elektrické polia v našej atmosfére každý deň keď svieti. Toto už všetci viete. Slnko je obrovská katóda, zatiaľ čo Zem je anóda. Keď katódový lúč dopadne na anódu, na anóde ostanú voľné elektroóny. Tieto voľné elektróny ostanú dole, zatiaľ čo voľné protóny sa odparia do atmosféry, čím indukujú elektrické pole a potenciál niekoľko Voltov, ktoré sa zvyšuje smerokm nahor so stúpajúcou vzdialenosťou od Zeme. Podobne ako v našom čreve a jeho trubici. 

No a takto slnečné svetlo vytvára nie len elektrický potenciál, ale aj tzv. Coulombovu silu. Coulombova sila je v podstate elektrostatická sila, ktorá vzniká zo síl, ktorými na seba elektrické náboje pôsobia. Takéto sily popisuje Coulombov zákon.

A aj keď sa elektrostaticky indukované sily zdajú byť dosť slabé, pretože ich prežívame v bežnom živote, keď sa mierka zmenší, a dostaneme sa na mikro rozmery, ako napr. na úroveň mitochondrie a buniek, elektrostatická sila ohromne vzrastie vo svojej sile. Presne ako ste to čítali aj v nedávnom článku VOZ #3 o gravitácií a vzniku času.

Len tak pre príklad, niektoré elektrostatické sily, ako je aj sila medzi elektrónom a protónom, ktoré spolu tvoria atóm vodíka, sú asi o 36 rádov silnejšie ako gravitačná sila pôsobiaca medzi nimi. Elektrostatická sila generovaná v pokožke je ďalším príkladom silnej elektrostatickej sily, pretože pokožka ako izolant dokáže udržať veľké množstvo náboja. No a toto je kritcký dôležité, pretože koža je náš povrch Tela, ktorý prichádza do kontaktu so Slnkom a prostredím, aj atmosférou a zároveň následne prenáša vŚetko pod, do krvi, vody,...

Ľudia si neuvedomujú, že práve táto elektrostatická sila súvisí s celou našou biológiou (aj preto som to od začiatku nazval Spoznaj Svoju Biológiu) a tiež súvisí aj s melatonínom a funkciou mitochondrií. Čím lepšie naŠa koža pracuje a čím menej narušené membrány má, a čím je lepšie hydratovaná a čím viac obsahuje DHA a síry, tým vyšší náboj dokáže nahromadiť a zadržať a následne "vybiť" do vecí pod, ako sú napr. imunitné látky, alebo aromatické aminokyseliny, ako je napr. tryptofán, či serotonín, ktoré sa prenášajú skrz biele krvinky, z ktorých vzniká aj melatonín

To isté platí aj pre T pomocné bunky, ktoré nám riadia imunitu. 

 

Aké je ponaučenie a čo ešte tieto slová vyššie znamenajú, po prečítaní nového článku na blogu o DHA?

 

Becker zistil, že ľudská kosť používa P/N spojenia pre polovodivé obvody, ktoré regenerujú naše kosti. Avšak to nie je všetko, čo Becker nechtiac objavil. My dnes totiž o polovodičoch vieme omnoho viac. Teraz si to v krátkosti prepojíme s tým, čo ste sa dozvedeli v posledných mesiacoch roku 2022 a konkrétne o Spánku (viď Novembrový webinár o Spánku).

 

Polovodiče menia svetlo na elektrický prúd a naopak, el. prúd (flow elektrónov) menia na svetlo. Viď klasické LED diódy. Takto pracujú. Rovnako pracujú aj naše kosti, ale aj iné polovodiče v tele. Ako to však súvisí s riadkami vyššie? Jednoducho. 

 

Mohla nejakým spôsobom Matka príroda prísť na to, ako využiť biologické polovodiče na výrobu Svetla (laséru) v čase, kedy nemáme svetlo k dispozícií z externého zdroja, ktoré následne môže biologický systém využiť napr. na svoju regeneráciu?

Odpoveď je zdá sa áno. 

 

Deň je spojený s jednosmerným elektrickým prúdom. Toto sa týka elektrického potenciálu nad povrchom Zeme, ale aj našich tkanív. Toto viete všetci z článkov KB, ale aj webinárov. Becker však objavil, že v noci tento regeneračný prúd zmizne. Prúd, ktorý ide skrz axóny a interfasciálnu tekutinu, v noci zmizne. Vy však viete, že tento prúd v skutočnosti nezmizne, ako si to Becker myslel, ale zmenil svoju polaritu. No a aký obrovský zmysel to má?

To, čo sa udeje medzi tým, je dôvod, prečo evolúcia vynašla spánok a tiež ako vynašla spôsob, ako vytvoriť biologický LED systém za využitia polovodičov a topologických izolátorov, o ktorých ste mali webinár ešte v Júni 2022. Čo je na Polovodičoch zvláštne?

 

Že pri zvýšení elektrického odporu dochádza k vyžarovaniu svetla fotoelektricky. Ako sa zvýši ich odpor? Napr. zvýšením teploty. Pozor, nie teplom, ale zvýšením TEPLOTY! Toto je rozdiel a opäť raz vidíte, prečo majú článku a informácie svoju postupnosť. Rozdiel medzi teplom a teplotou už poznáte!

https://jaroslavlachky.sk/forum/mitochondrie-a-redox/teplo-a-teplota-je-rozdiel/

 

Toto nám pekne ukazuje, že jednosmerný elektrický prúd sa môže zmeniť na fotonický signál a to napr. zmenou teploty alebo zmenou toku. Môže byť toto dôvod, prečo sa naše telo počas dňa, kedy využíva jednosmerný elektrický prúd zo slnka regeneruje, a rovnako počas REM spánku, no naopak v noci, kedy spíme bez extérneho zdroja svetla, naše telo svieti ako maják a mení el. prúd na optický signál, ktorý koriguje biochemické reakcie v tele, medzi ktoré spadá aj vylúčenie melatonínu, ktoré nastáva zhodou náhod práve počas hlbokej fázy spánku???

 

Môže byť tiež toto dôvod, prečo ak človeku chýba dostatok DHA v tkanivách a bielej hmote mozgu, nedokáže v noci vytvoriť dostatok optického signálu a zregenerovať svoje tkanivá tak ako by mal a jeho spánok nie je optimálny, pričom nezregeneruje dostatočné množstvo tkanív? 

 

Zaujímavé čítanie aj k tejto téme:

https://jaroslavlachky.sk/forum/mitochondrie-a-redox/polovodice-generuju-elektrinu-ale-aj-svetlo-dha-regeneracia/#post-8939

 

 
Publikované : 6. februára 2023 19:19
Mária Petrusová
(@maja)
Príspevky: 61
ZLATÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

Ahoj Jaro 

V QaA si spomínal, že matrac Magnetico by mi určite pomohol. Viem to aspoň trochu kompenzovať spaním v pivnici? Matrac (obyčajný) mám položený na paletách. Pivnica je murovaná, je tam úplná tma, vetranie dobré, signál z wifi od susedov tiež nie. 

Možná si prehliadol, ale na email som ti písala, že v BA zatiaľ nič. Objednaná som na ďalšie vyšetrenia a kontrola 14.4. Posielala som ti aj nejaké výsledky, či sa mi k ním nevieš vyjadriť. Lymfocity abs. počet 3,23 (1,3-3,2), CD3+85(59,4-84,6), CD3+abs. počet 2,75(0,72-2,33) CD4+ abs.počet 1,91(0,5-1,76), CD16+ CD56+ 5(5,6-30,9), celkove IgE 97IU/ml. 

 
Publikované : 27. februára 2023 13:11
Mirek Pramuka
(@coach_empigo)
Príspevky: 652
ZLATÝ ČLEN
 

@maja ahoj, isiel by som skor do uzemnenia postele…. S Jarom sme o tom vela pisali tu na fore…

Mirek Pramuka | Empigo

 
Publikované : 27. februára 2023 18:01
Mária Petrusová
(@maja)
Príspevky: 61
ZLATÝ ČLEN
Zakladateľ témy
 

Ďakujem, tak skúsim pohľadať. 

 
Publikované : 27. februára 2023 19:05
Stránka 1 / 2
Zdieľať: