Vhodný čas na jeden...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

Vhodný čas na jedenie

22 Príspevky
6 Užívatelia
13 Likes
243 Videní
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3891
Admin
 
Publikoval: @vladdo

Ono tych teorii je este viac urcite ale ako pises hormonálna rovnováha na čele s leptínom a funkcne mitochondrie su zaklad -a potom sa da presjt bud na 2 krat alebo raz denne.

Presne ako píšeš. Človek to aj intuitívne pocíti sám, že naozaj nebude mať taký hlad, ako povedzme keď ide na fitness štýle, jedlo každé 2 hodiny, 6x denne a nonstop hladný. 

Keď sú mitochondrie v pohode, nie len hlad nebude častý, ale tiež po jedle bude prirodzene v pohode. Napríklad po veľkom tukovom jedle človek bude viac sýty a dlhšie bez hladu, no keď sú mitochondrie v poriadku, paradoxne aj po sacharidovom jedle nebude glykemický výkyv a ani hlad o ďalšie 2 hodiny. Jednoducho keď svetlo a elektróny lepšie asimilujeme a menej ich uniká, o to menšia potreba z jedla 🙂

 

A s tým dohánaním večer, viem čo myslíš a záleží od teba a od toho ako a kedy to robíš. Už hneď prvé "vodítko" máš chlad. A potom koľko času od spánku, atď. 

 
Publikované : 25. mája 2021 16:22
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3891
Admin
 
Publikoval: @vladdo

Kazdopadne musim tieto info spracovat aby som sa mohol dalej opytat. Este stastie ze davas ten odstup medzi clankami ako si pisal ...kym to ja spracujem 🙂

Samozrejme, správny prístup 👍 

A som tiež rád, že sa takto aj pýtate, lebo takáto spätná väzba je pre mňa najviac (podobne ako s členmi vo webinároch). Pomôže mi to lepšie prispôsobovať obsah a tiež aj články, lebo chcem, aby ste veciam chápali sami postupne (nie ryby podávať, ale naučiť chytať).

 
Publikované : 25. mája 2021 16:24
Stránka 2 / 2
Zdieľať: