Povrchový elektrick...
 
Zdieľať:
Upozornenia
Vyčistiť všetko

Pre zapojenie sa do fóra musíte byť prihlásený. Účet si vytvoríte Zdarma a ak chcete získať prístup aj k súkromnému fóru, môžete sa pridať medzi prémium členov.


PRIHLÁSENIE | Prémium Členstvo

 

Povrchový elektrický náboj ovplyvňuje Objem/Hmotnosť = zbohom CICO

24 Príspevky
4 Užívatelia
12 Likes
102 Videní
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3873
Admin
Zakladateľ témy
 
Na blogu máme opäť nový dôležitý článok, ktorý dúfam väčšina už čítala a s ním sa otvárajú opäť ďalšie dvere k ďalšiemu chápaniu. Takže, prečo som chcel, aby každý vedel, že od roku 2020 (hoci to platí už dávnejšie) nehrajú kalórie zmysel ako možno nejaký hrali kedysi? A narážam hlavne na hmotnosť, keďže väčšina ľudí hmotnosť rieši práve s súvislosti s kalóriami (kaloricky deficit, kaloricky rovnováha, apod.)
 
 
CICO („calories in,calorie out“) je koncept, že vytvorenie deficitu kalórií konzumáciou menšieho množstva kalórií, ako spálime každý deň, vedie k chudnutiu, zatiaľ čo jedenie viac kalórií, ako spálime, vedie k nárastu hmotnosti. 
 
Každý kto čítal nový článok už vie, že medzi objemom hmoty a hmotnosťou je viac premenných, pričom hlavne druhý koncept - hmotnosť, dodnes nemáme dobre zadefinovaný. Kľudne si otvor knižnicu Google a hľadaj sám...
 
Tu je definícia podľa wikipédie, ktorú mi našlo, keď do Google napíšem "what is original definition of mass": "Hmotnosť môže byť experimentálne definovaná ako miera zotrvačnosti tela, čo znamená odpor voči zrýchleniu (zmene rýchlosti) pri pôsobení čistej sily."
 
To je však celkom neúplná definícia, keď vezmeme v úvahu, že - "OK, no zotrvačnosť voči zrýchleniu čím? A ako táto zotrvačnosť prebieha alebo ako funguje na biofyzikálnej úrovni?" Poďme ďalej...
 
 
Dodnes teda vlastne nemáme presný koncept toho, čo je to hmota, no platí to aj o hmotnosti a tu sa nachvíľu zdržím. Dodnes sa totižto hmotnosť považuje iba za niečo spojené s gravitačnou konštantou a jej pôsobením, avšak ak je gravitácia iba vzniknutá sila vyplývajúca z elektromagnetickej sily, (viď posledný článok VOZ #3) tento koncept by mal byť prediskutovaný.
 
 
Ako Henri Poincaré v roku 1914 napísal: „To, čo nazývame hmotnosťou, sa nezdá byť ničím iným ako zdaním. Všetka jej zotrvačnosť má iba elektromagnetický pôvod.“ A čo tak toto. Ak vystavíme naše telo nejakej sile, napr. keď držíme ťažké bremeno nad hlavou, ako je možné, že jeho hmotnosť, teda sila ktorou na nás tlačí, obíde zotrvačnosť? Odpoveď je jednoduchá. „ELEKTRICKY“ – odpudením medzi vonkajšími elektrónmi v atómoch najbližších ku kontaktným bodom. 
 
Toto je teda odpoveď aj na otázku vyššie na definíciu hmotnosti z wikipédie, ako vzdoruje zotrvačnosti - Elektricky
 
 
Rovnocennosť zotrvačnej a gravitačnej sily naznačuje, že gravitačná sila je skutočne iba prejavom elektrickej sily. To však taktiež znamená, že hmotnosť nášho tela sa líši podľa toho, aký povrchový elektrický náboj má.
 
 
Toto je niečo, čo bolo napísané práve aj v novom článku a je to veľmi dôležité. Povrchový Elektrický náboj teda ovplyvňuje hmotu a hlavne hmotnosť telesa. Aj preto fotón ako bezhmotnostna častica nemá elektrický náboj.
 
Tiež je to dôvod, prečo nás gravitácia "ťahá" k zemi, prečo sme schopní udržať bremeno nad hlavou, a prečo sa aj napriek pocitu dotyku v skutočnosti nikdy reálne fyzicky nedotýkame (iba elektromagneticky).
 
 
Elektróny, ktoré existujú v každom atóme našich tiel, tlačia iné elektróny do každého atómu iných tiel alebo vecí. Toto vzájomné odpudzovanie elektrónov zaisťuje, že sa v skutočnosti nikdy ničoho nedotkneme. Čo je teda hmat? Môže byť hmat tiež ďalší elektromagnetický fenomén, rovnako ako naše zvyšné zmysli (zrak, sluch, čuch, chuť)?
 
Pocit dotyku, ktorý náš mozog registruje, je v skutočnosti odpudzovanie vonkajších elektrónov medzi nami a druhou bytosťou/objektom a vzájomne elektromagnetické pole, ktoré nimi preniká a preniká všetkým.
 
 
 
Aká je využiteľnosť týchto myšlienok v praxi? Že Hmota, ktorá stratí alebo príjme elektróny vs protóny, musí následne zmeniť aj svoju hmotnosť.
 
Elektróny sú tie, ktoré nám skrz fotoelektrický jav (a za pomoci DHA) pomáhajú asimilovať Svetlo! 
 
Publikované : 31. januára 2023 20:01
Ivana reacted
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3873
Admin
Zakladateľ témy
 
Kto vie ako dlho potrvá, kým si aj ľudia z RCT začnú prepájať nárast obezity aj civilizačných chorôb, či zhoršenie zdravotného stavu populácie aj v EU s inými vecami, ako iba s Cukrom a kalóriami. 
 
 
 
 
Publikované : 31. januára 2023 20:02
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3873
Admin
Zakladateľ témy
 

Citujem zo štastistiky z 2022 zo Svetovej Zdravotníckej Organizácie (WHO):

"V súčasnosti má nadváhu alebo obezitu takmer 60 % európskej populácie. WHO v utorok zverejnila svoju správu o európskej regionálnej obezite za rok 2022 s niekoľkými prekvapujúcimi výsledkami. V Európe je teraz 59 % dospelých a takmer 1 z 3 detí (29 % chlapcov a 27 % dievčat) klasifikovaných ako osoby s nadváhou alebo obezitou."

 

https://www.brusselstimes.com/221916/who-60-of-europeans-overweight-or-obese

 
Publikované : 31. januára 2023 20:04
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3873
Admin
Zakladateľ témy
 

https://www.euractiv.com/section/health-consumers/news/europe-faces-obesity-epidemic-as-figure-almost-tripled-in-40-years/

 

 

Nikdy nezabúdaj, že nie je všetko tak, ako na prvý pohľad vyzerá. A práve preto platí, že čím viac vieš, tým lepšie sa môžeš rozhodovať! 👍 

 

#spoznajsvojubiologiu

 
Publikované : 31. januára 2023 20:07
Ivana and Kuba Černý reacted
Ivana
(@ivana)
Príspevky: 133
ZLATÝ ČLEN
 

@jaroslavlachky takže vlastne aj nosenie hodiniek garmin a tak ma nejaké kontraproduktívne negatíva

 
Publikované : 2. februára 2023 13:49
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2653
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

Jj presne. V prírode ma bežné hmota vybalancovany el. náboj (rovnako v jadre protónov ako elektrónov) a keď sa Balanc zmení, objem a hmota sa musí prispôsobiť.

Garmin = veľký klam pre zákazníkov 

 
Publikované : 2. februára 2023 15:55
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2653
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

Veľa veci sa v prírode aj na tele takto mení.

Napríklad často opakovaný príklad z Geraldovej knihy - členok. členok sa zväčší pri vyvrtnutí, kedy sa jeho kolagén na základe mechanickej traumy (pád = zvrtnutie) degraduje, stratí štruktúru vody a stratí elektróny. Podobne sa neustále mení aj štruktúra a tvar polovodičov v tele, ktoré následne elektróny bud asimilujú alebo strácaju. Takto sa mení aj ich Veľkosť a Hmotnosť 

 

Zväčšaný (opuchnutý) členok = strata elektrónov = strata piezoelektriny kolagénu v členku = spotenie = väčší objem. 

 

Tiež napríklad idú opuchnuté členky ako častý problém u žien, ako vedľajší efekt straty albumínu v krčnej plazme. Prečo? Pretože albumín je bhlavny proteín, ktorý tvorí pečeň, keď betaoxiduje. Keď pečeň prestáva pracovať efektivne a hromadí deuterium vo viscelarnom ruku, vedľajší efekt je pokles albumínu, ktorý následne zníži aj sodík v krvi (hyponatrimia), čím poklesne objem krvi aj extracelularnej kvapaliny a bunky sa spotia (zväčšia). Najmä tie najďalej "od zdroja), ako sú napr. členky. 

 
Publikované : 2. februára 2023 15:59
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2653
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

Čo tak slnko. Slnko obsahuje vodík, z ktorého protónov tvorí aj svetlo. 

Keď všetok vodík v jadre spáli, čo koze nastať za niekoľko miliónov rokov, neuvoľní sa žiadna fúzna energia, ktorá by pôsobila proti gravitácii a hviezda začne kolabovať. Jeho gravitačná potenciálna energia sa premení na kinetickú energiu, čím zohreje zmršťujúcu sa a teda hustejšiu hviezdu.
 
Vodík v stredných vrstvách hviezdy sa dostatočne zahreje na to, aby sa zlúčil do obalu hélia okolo jadra hélia. Teplo z tejto reakcie rozširuje vonkajšie vrstvy hviezdy a napučiava hviezdu ďaleko za jej predchádzajúcu veľkosť. Expanzia ochladzuje tieto vonkajšie vrstvy a zvyšuje vlnovú dĺžku svetla, ktoré vyžarujú. Z hviezdy sa stane červený obor. Jej veľkosť bude obrovská a slnko bude siahať az niekde medzi Zem a Mars. 
 
 
Aj takto sa hviezda, ktorá dovtedy "spaľovala" Malý a efektívny vodík po jeho vyčerpaní zväčší, keď je nútená "spaľovať" väčšie prvky.
 
Mitochondria je podobná 👍
 
Publikované : 2. februára 2023 16:03
Ivana and Mirek Pramuka reacted
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2653
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 
GARMIN aj iné hodinky, ktoré pracujú na princípe Bluetooth a uEMP (umelého Elektro Magnetického Poľa) dokážu rozvibrovať elektróny v polovodicoch naokolo. Všetky tkanivá, aj celá ruka je zložená z polovilodičov.  Táto umelá vibrácia zapríčini to, že tvoja ruka bude mať nižšiu schopnosť asimililovat svetlo a nedokáže zvýšiť viazacie proteiny na prenos RETINALU (retinol binding protein). Čo sa časom stane? Mitochondrie nedokážu tvoriť vodu na štvrtom respiračnom proteine, bunka je dehydratovana a časť tela rýchlejšie stárne. Takto vzniká dehydratácia, ktorú tak často počúvame, no pitim vody jej nezabránime. Tiež sa takto bunky viac potia, zväčšujú objem a stávajú sa menej efektívne termodybamicky, čo znamená, že šíria horšie elektróny aj protóny = strata energie = potreba väčšieho množstva vstupu na vykonanie rovnakej práce. Toto je opak toho, čo "chudnúci človek" chce. 
 
 
Otázka znie, ako sa dá znížiť tato umelá vibracia atómov v našich tkanivách??? VODA a SLNKO. Jednoduché!!! 
 
Voda je dokonalá Faradayova klietka, ktorá zníži vibráciu spôsobenú mikrovlnným žiarením z technológie. Títo viete s Januárového webináru. Zopakovať. No UV svetlo je tiež niečo ako Faradajova klietka. UV totižto v koží vytvorí Oxid Dusnaty (NO), vitamín D3. Oxid dusnaty je napr. jeden z dôvodov, pre ktorý je listová zelenina dobrá a ľuďom s autoimunitnými komplikáciami môže dočasne pomôcť.
 
Publikované : 2. februára 2023 16:09
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2653
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 
Ak teda niekto žije v prostredí obklopený veľkým množstvom umelého EMP, alebo nosu nonstop zapnite takéto hodinky, či iný na hlavu postavený podobný gadget, no najmä ak aspoň ako kompenzácia nie je na slnku ani bosí na tráve a nevystavuje sa chladu, jeho mitochondrie strácajú magnetizmus. Ak mitochondrie znížia magneticke pole, udeje sa niekoľko vecí :
  1. Zníži sa človeku VO2 (spotreba kyslíka, pretože kyslik je Paramagneticky atóm). 
  2. Mitochondria netvorí správne volne radikaly a spúšťajú sa epigenetické programy, ktoré by nemali. 
  3. ATP-aza sa točí pomalšie. 
  4. V mitochondrii sa tvorí menej vody (dehydratácia). 
  5. Hromadí sa v mitochondrii deuterium - zväčšenie objemu 
  6. Respiračné proteiny sa roztahuje od seba a človek tvorí z rovnakého množstva jedla menej ATP. 
 
Publikované : 2. februára 2023 16:11
Ivana reacted
Mirek Pramuka
(@coach_empigo)
Príspevky: 652
ZLATÝ ČLEN
 

Publikoval: @jaroslavlachky

Aká je využiteľnosť týchto myšlienok v praxi? Že Hmota, ktorá stratí alebo príjme elektróny vs protóny, musí následne zmeniť aj svoju hmotnosť.
 
Elektróny sú tie, ktoré nám skrz fotoelektrický jav (a za pomoci DHA) pomáhajú asimilovať Svetlo! 

Povrchový náboj je podstatna vec pre nase zdravie.

Mirek Pramuka | Empigo

 
Publikované : 2. februára 2023 21:12
Mirek Pramuka
(@coach_empigo)
Príspevky: 652
ZLATÝ ČLEN
 

Publikoval: @ivana

takže vlastne aj nosenie hodiniek garmin a tak ma nejaké kontraproduktívne negatíva

Vsetko co je v kontakte s našou kožou vytvára nejaky náboj. Dolezite je oblecenie. Ale dolezity je vzduch. Staci mat v izbe len zly nater na stene a zaručene to meni náboj. Svetlo- uEMP ma na náboj obrovsky vplyv a teda aj na zdravie a hmotnost…

Mirek Pramuka | Empigo

 
Publikované : 2. februára 2023 21:20
Ivana reacted
Mirek Pramuka
(@coach_empigo)
Príspevky: 652
ZLATÝ ČLEN
 

Publikoval: @jaroslavlachky

Na blogu máme opäť nový dôležitý článok, ktorý dúfam väčšina už čítala a s ním sa otvárajú opäť ďalšie dvere k ďalšiemu chápaniu. Takže, prečo som chcel, aby každý vedel, že od roku 2020 (hoci to platí už dávnejšie) nehrajú kalórie zmysel ako možno nejaký hrali kedysi? A narážam hlavne na hmotnosť, keďže väčšina ľudí hmotnosť rieši práve s súvislosti s kalóriami (kaloricky deficit, kaloricky rovnováha, apod.

Kalorie nehrajú rolu, nakolko uEMP je v meste vsade. Staci priloženie telefónu k uchu a AMPK vyskočí. Leptin na to reagovat musi, nakolko sa meni povrchový náboj na nasom tele a tiez na to bude reagovat nasa hmotnost. Faradayova klietka z vody je v zimnom obdobi ciel. Mat dostatok DHA tiez atd. 

Uz si niekedy skusal Jaro merat negatívne ionty vo vzduchu? Ono je to totiz mozne a myslim si, ze to mozeme tak kompenzovať uEMP skrz negatívne vzduchové ionty. Uz sme si o tom pisali, kedy si vravel aj o vetrani…

Mirek Pramuka | Empigo

 
Publikované : 4. februára 2023 15:57
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3873
Admin
Zakladateľ témy
 

@empigo-osobny-trener-kosice Veľmi dobrý postreh Miro a určite nikdy nechceš svoj mobil prikladať k uchu. Obzvlášť pri nových 4G a 5G sieťach. uEMP skutočne automaticky zvyšuje dráhu AMPK, čím zvyšuje oxidáciu glukózy, pretože krebsov cyklus nie je schopný ísť dostatočne rýchlo. uEMP tiež automaticky uvoľňuje viac vápnika, čím degraduje štruktúru vody a teda lokálne naruší magnetizmus mitochondrie, čo vedie k poklesu napätia kyslíka, čo vedie ku pseudohypoxii. 

Zvýšené AMPK a pseudohypoxia automaticky znižujú čo? Magnetizmus mitochondrie, čím mitochondria nie je schopná doručiť DHA a nahradiť ho v membráne. Takýmto spôsobom ostane DHA aj kyslík "uväznený v červenej krvinke, ktoré sa následne aj viac glykujú, čím sa mení ich magnetizmus a stávajú sa viac diamagnetické. To znamená, že sú menej ťahané k tkanivám s vysokou mitochondriálnou hustotou ako je Mozog, orgány, srdce, či kostrové svalstvo a viac sa hromadí v krvi ako HbA1C. 

 

Toto nás privádza k dôležitosti DHA a jeho skutočného významu - dokáže DHA spraviť svetlo užitočným? Mohlo teda aj za to, ako sa po kambrickej explózií život rozvinul? 

 
Publikované : 5. februára 2023 14:12
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3873
Admin
Zakladateľ témy
 

Nový článok, ktorý zverejňujem skôr ako som pôvodne chcel, je na blogu.

Dokážu ľudia využiť dusík z atmosféry? A čo tak rastlinky? Ak áno, aký „hack“ k tomu potrebujú? A akú úlohu hrá dusík v kontrole rastu? Je dusík ako plynový aj „brzdový pedál“ Anabolizmu? Ako dusík spolupracuje so sírou, či DHA? Dokážeme podľa ich kooperácie prepojiť Informáciu a Energiu? A čo tak toto.

Vieš ktorá membrána v tvojom tela neobsahuje DHA, prečo a ako to súvisí práve s dusíkom, sírou, Rastom a nekontrolovaným bunkovým cyklom až problémami ako SIBO, či GERD? Dnes sa na to pozrieme!

 

To, že máme k dispozícií Svetlo a jeho Energiu aj informáciu ešte neznamená, že ho vieme využiť. Najskôr ho potrebujeme zachytiť a spomaliť pomocou interakcie s hmotou. Takto zažívame aj bežné fyzikálne zákony. 

Avšak na to, aby sme svetlo využili v biologickom systéme (v živote) tiež potrebujeme niečo, čo svetlo spraví užitočným a využiteľným. A toto niečo sa ukázala byť omega 3 mastná kyselina DHA (kyselina dokosahexaenová)

 

Rovnako je pre nás dôležité DHA práve v mitochondrii na to, aby vedela vyvinúť dostatočné magnetické pole a mať k dispozícií aj dostatok kyslíka zo vzduchu. To, že bude okolo nás viac kyslíka ešte neznamená, že ho využijeme. Dôkazom je evolúcia, pretože v minulosti, boli na Zemi obdobia s vyšším percentom kyslíka, ako je dnes 21%, no život nebol optimálny. 

 

https://jaroslavlachky.sk/voz-4-ako-dha-spravilo-svetlo-uzitocnym/

 
Publikované : 5. februára 2023 14:15
(@jaroslavlachky)
Príspevky: 3873
Admin
Zakladateľ témy
 

Čo sa týka merania negatívnych iontov vo vzduchu, áno Miro, samozrejme. No dôvod, prečo to nespomínam pre Vás je ten, pretože to nepovaźujem za dôležité a usudzujem, že všetci tu to viete aj intuitívne. 

Ak máš trimeter, vieš ako bude u teba vyzerať ovzdušie. Naopak to však neplatí. Tiež som Vám preto hovoril, že bývanie blízko borovíc je dôležité a naopak bývanie vo veľkých mestách, v centrách, kancelárie, atď., nie sú optimálne. 

Naše ovzdušie má zvyčajne cca 20 až 21% kyslíka, no nachádza sa tam aj dusík a iné stopové plyny, ktoré ho ovplyvňujú. Tiež je však zaujímavé, že počas dňa, kedy svieti na Zem slnko, sa zo Zeme odporuje veľa protónov. Preto je atmosféra pozitívne nabitá. a medzi nami a ionosférou vzniká elektrický potenciál. 

Čo je však ďalšia vec, ktorú som Vám viackrát hovoril? Že to, že sa človeku spraví husia koža má svoj Kvantovo biologický zmysel. Obzvlášť ak je vonku a je vietor. Vzduch, ktorý sa hýbe, vďaka rotáciu Zeme okolo svojej osi a vrámci slnečnej sústavy, proti smere hod. ručičiek zapríčiňuje to, že má vzduch negatívny elektrický náboj. To, že sa nám spraví husia koža a chlpy stoja je spôsob, ako vieme nabrať viac elektrónov z ovzdušia vtedy, kedy ich potrebujeme. Rovnako však vyžadujeme výkonné mitochondrie a dostatok DHa v tele, aby sme vedeli elektróny aj kyslík využiť. 

Tiež sa však v dnešnom článku dozvieš, že v ovzduší je aj 78% dusíka, ktorý je pre ľudí nepoužiteľný priamo, no nepriamo to neplatí. Vďaka nemu totiž rastlinky riadia svoj rast a množenie a následne nám dávajú potravu, ktorú my jeme. Čo to znamená? Čo je Ďalšia vec, akú sa v novom článku dozviete? 

 

Že počas blesku dôjde k štiepeniu dusíka v atmosfére a zároveň k preneseniu a vyskratovaniu elektrického náboja, ktorý sa v atmosfére nahromadil. Preto má chôdza na boso po búrke obrovský zmysel a zvieratká to vedia. Tiež je vtedy iný vzduch. 

Rovnako to však znamená, že každý, kto žije v oblasti, kde sa viacej strieka, má ovplyvnený metabolimus bez toho, aby o tom vôbec vedel. Rovnako to znamená, že vyžaduje viac DHA a viac kvalitných mitochondrií. 

Presne preto tiež viete, źe každý, kto pracuje v kancelárií vyžaduje celoročne ketogénnu stravu. Jeho "negatívne ionty" vo vzduchu sú znížené a vyžaduje vyšší magnetizmus na to, aby ten kyslík do tela dostal. 

 

Veľa ľudí však zistí, že im takáto strava nejde e necítia sa dobre. ...no a dôvod prečo aj ako to fixnúť bude zasa v ďalšom článku VOZ #5!

 
Publikované : 5. februára 2023 14:26
Mirek Pramuka
(@coach_empigo)
Príspevky: 652
ZLATÝ ČLEN
 

Publikoval: @jaroslavlachky

Nový článok, ktorý zverejňujem skôr ako som pôvodne chcel, je na blogu

Yeees, tesim sa🧠🐟🍤

Mirek Pramuka | Empigo

 
Publikované : 5. februára 2023 16:20
Mirek Pramuka
(@coach_empigo)
Príspevky: 652
ZLATÝ ČLEN
 

Publikoval: @jaroslavlachky

To, že máme k dispozícií Svetlo a jeho Energiu aj informáciu ešte neznamená, že ho vieme využiť. Najskôr ho potrebujeme zachytiť a spomaliť pomocou interakcie s hmotou. Takto zažívame aj bežné fyzikálne zákony. 

Presne tak, krasna veta co si napisal!

Velmi pekny priklad je aj bateria🔋.

Je fajn mat nabitú batériu, ale ak ju dame do zleho prostredia, tak sa situacia meni a mozem mat aj rychlu nabijacku…

 

ZIVOT JE ELEKTRODYNAMICKY PROCES

Mirek Pramuka | Empigo

 
Publikované : 5. februára 2023 16:23
Mirek Pramuka
(@coach_empigo)
Príspevky: 652
ZLATÝ ČLEN
 

Dnes som bol behat v lese. Vonku bolo -4 a mne bolo teplo a citil som, ze polovodice funguju ako maju:) Po behu este trosku slnka som využil do pol pása a co dodat: radost z pohybu 😊⚡️🌞🤸. Trosku snezilo, tak som “spomalil cas”❄️👇

 

Mirek Pramuka | Empigo

 
Publikované : 5. februára 2023 16:27
Jaroslav Lachký
(@jaroslav-lachky)
Príspevky: 2653
Administrator Absolvent Mito hack #2023 s deutériom
 

@empigo-osobny-trener-kosice Super Miro, vyzerá to tam fantasticky! U nás bolo veru tiež po dlhšom čase ráno úplne krásne a slnečno, pričom poriadne mrzlo, tak som cca hodinku ráno strávil na terase len tak, hladením na slnko a premýšľaním, spisovaním nejakých vecí a optimalizovaním dopamínu aj času 😊⚡️🌞

 
Publikované : 5. februára 2023 18:49
Stránka 1 / 2
Zdieľať: